Scaune

Scaune


Scaune pentru birouri si sali de cursuri

Scaunul este obiectul obligatoriu într-o locuință.

Pentru această piesă de mobilier variantele de forme și culori sunt diverse, iar materialele din compoziție se adaptează oricărui stil, oricărei încăperi și oricărui buget - scaune de aluminiu, plastic, piele, ratan, crom, fier forjat, lemn, etc.

Fie că sunt scaune mobile, scaune fixe, scaune masive, scaune pliante,  scaune clasice sau scaune moderne, ele sunt vizibile peste tot: în vitrine, în restaurante, în casele cunoscuților, în magazine, în birouri, etc. Când vine vorba, însă, de casa noastră, decizia pentru alegerea unui set de scaune devine tot mai dificilă: ce material? ce formă? ce preț? în ce încăpere va fi folosit?

Pentru birou, unde atmosfera trebuie să fie stimulativă și creativă, sunt indicate scaune ergonomice, cu spătar comod care să țină corpul într-o continuă relaxare. Nu te zgârci la preț, alege modelul cel mai porformant care să-ți ofere confort pe parcursul întregii zile.

Dincolo de aspectele funcționale scaunul transmite aspirații, dorințe, temeri, precum și un mesaj intelectual și de apartenență socială. Asortează unui mobilier clasic scaune din lemn masiv iar pentru mobilierul din pal îți recomandăm pielea, imitația de piele sau inoxul.

In materie de scaune,

este important să găsești un echilibru între calitate și preț, dar în aceeași măsură să îmbini esteticul cu funcționalul.

Ce cauți la un scaun: să fie comod, elegant, în tendințe, să îți protejeze corpul?

sursa: http://www.amenajari-interioare.eu

 

 

© 2011 Proactiv Iasi SRL