Mobilier Receptie

Mobilier Receptie


Pentru un hol de hotel elegant.

Pentru holul de hotel

Mobilierul receptie - primul lucru care iese in evidenta

In orice restaurant, hotel, pensiune, bar sau alt tip de locatii, poate primul lucru pe care il observam si pe care il evaluam instinctiv este aspectul locului, designul cu care se prezinta inca de la intrare, stilul de mobilier receptie ales de proprietar, care imprima personalitate locului si il distinge de restul locatiilor din zona. In functie de aspectul sau, de multe ori alegem sa ramanem sau nu in locatia respectiva, fara sa ne mai gandim la alte aspecte.

Marile hoteluri si lanturile hoteliere investesc destul de mult in mobilier receptie, schimbandu-l periodic, la cativa ani buni. In afara faptului ca este ales sa fie functional, un mobilier receptie modern trebuie sa ofere in acest caz multa personalitate, o oarecare masivitate, proportionala intr-un fel cu marimea hotelului, fapt ce impune in amenajare, cel mai adesea, mobila din lemn masiv, cu tapiterii bogate si linii curbe. Un hotel cu constructie clasica impune, in general, o linie clasica si in amenajarea interioara, si in alegerea de mobilier receptie. In prezent, se manifesta o relansare a barocului cu influente moderne.

Ideal este ca, in cadrul unui stil ales, mobilierul sa fie in primul rand functional, sa aiba propria personalitate si sa se incadreze perfect in restul amenajarii, ceea ce nu se poate obtine fara macar putin talent, in cazul in care nu apelati la specialisti. 

Receptiile, holurile hotelurilor, lobby-urile, salile de protocol sunt spatii care, de asemenea, se mobileaza, canapelele de 2 locuri, masutele si fotoliile fiind alese sa inspire clientilor relaxare si confort, sa imbrace si sa faca aceste spatii prietenoase. Si asa cum si aceste spatii sunt diferite de la o locatie la alta, canapelele drepte sau in linii curbe, fotoliile, taburetele se pot, de asemenea, executa la comanda. Este insa bine sa le incercati personal inainte de a le cumpara si sa va informati asupra tehnologiei si materialelor care au fost folosite in fabricatie, mai ales la achizitionarea canapelelor si a somierelor, a saltelelor, unde noile tehnologii folosite confera acestora o mare rezistenta si o forma care se pastreaza in timp.

Sursa: http://www.hores.ro


© 2011 Proactiv Iasi SRL