Mobilier Birou

Mobilier Birou


Birouri pentru office, sali conferinte.

Succesul depinde si de biroul tau

De foarte multe ori, atunci cand ne cumparam mobila pentru birou, trebuie sa renuntam la un aspect pe care il regasim in schimb la mobila de bucatarie: cel estetic. Astfel, din 100 de birouri dintr-un oras oarecare, sunt mari sanse ca 70 dintre acestea sa fie aproape identice.

Designerul Christopher Lowell a facut cateva studii inainte de a trece la modificarea multor birouri ale oamenilor de afaceri. Acesta a vrut mai intai sa afle ce s-a schimbat in ultima perioada in ceea ce priveste activitatea acestora de la birou, care sunt problemele pe care le intampina in cadrul acestui spatiu si care sunt lucrurile de care au cu adevarat nevoie.

Asa a descoperit ca multi dintre cei care desfasoara afaceri de la domiciliu prefera laptopurile in locul desktopurilor, ca au nevoie de mobilier de birou care sa se potriveasca mai bine stilului lor personal si care, in acelasi timp, sa nu ocupe prea mult spatiu si sa ii ajute sa isi organizeze mai bine numeroasele documente sau materii prime pe care le folosesc in afacere.

Acesta a oferit si cateva sfaturi celor care vor sa isi redecoreze biroul sau sa isi infiinteze unul nou:

- alege piese de mobilier finisate pe toate cele patru laturi, deoarece astfel vei putea sa iti muti mobila in diferite zone din birou fara sa tii cont de amplasarea peretilor si fara sa fii restrictionat de alte obiecte din incapere; 

Sursa http://www.ziare.com

© 2011 Proactiv Iasi SRL