Mobila living

Mobila living


Mobilier modern pentru living, sufragerii

Cum sa mobilez livingul?

 Livingul trebuie sa fie camera cea mai spatioasa, bine orientata, cu deschidere pe terasa sau balcon.

Acest lucru deoarece in zilele cu vreme frumoasa, camera de zi sa poata avea o „aerisire” la exterior care, convenabil plasat, sa poata fi folosit ca spatiu organizat.

Decorul livingului functie de necesitatile familiei

Primesti o multime de prieteni? Esti obisnuit sa faci invitatii pentru a sarbatori ocazii de familie? Citesti mult si, prin urmare, primesti constant carti care urmeaza sa fie plasate in mod corespunzator? Iti permiti si-ti place sa ai sistem HI-FI? Pe scurt, trebuie sa-ti pui tot felul de intrebari, tinand cont de necesitatile familiei; raspunsurile acestor intrebari iti vor arata clar care factori sunt mai importanti decat altii, cat spatiu trebuie rezervat pentru o anumita zona, ce mobilier trebuie pastrat si ce fel de mobila living trebuie achizitionata.

Mobila living fara aglomerare

Livingul trebuie mobilat in asa fel incat sa permita circulatia libera a persoanelor in miscare evitand obstacole si ture vicioase pentru a trece de la o zona la alta. Daca ai deja un loc confortabil pentru a servi masa cu familia ori prietenii este inutila sacrificarea unui spatiu in living pentru servit masa si astfel eviti sa creezi o dublare. Spatiul va fi in schimb utilizat pentru acele elemente care, pentru utilitate sau pentru aspect, devin necesare, de exemplu: un birou, o masa de joc, un instrument muzical ( cum ar fi pianul sau harpa).

Canapelele si fotoliile raman pe primul loc in clasamentul de importanta

Este esential ca mobilierul tapitat sa fie comod si placut la vedere chiar daca nu este neapar in trend si, atentie la economii; daca structura si tapiteria nu sunt de calitate in curand vei vedea dezavantaje printre care colapsul sezuturilor.

Sursa: www.http://ecumsa.ro

© 2011 Proactiv Iasi SRL