Mobila bucatarii

Mobila bucatarii


Mobila bucatarie compacta, bine accesorizata.

Cum sa mobilezi bucataria?

Importanta culorilor in decorarea bucatariei

Culorile sunt foarte importante pentru o locuinta, iar bucataria nu face exceptie. Alegerea unei nuante este dificila si n-ar fi rau sa stii ce se poarta in acest an. In tendinte se afla rosul scanteietor si albastrul plin de stralucire. 

Inainte de a te hotari ce nuanta alegi pentru bucataria ta trebuie sa stii ce impact ar avea aceasta asupra ta. Rosul este cunoscut pentru ca sporeste apetitul. Daca bucataria este si locul in care iei masa si vrei sa te bucuri de aceasta, rosul este probabil nuanta potrivita. Combinat cu negru, gri sau alb va da un aer modern incaperii. Cu siguranta nu vei fi dezamagit. 

Stralucitor si vibrant, galbenul este culoarea perfecta pentru o bucatarie. De asemenea, in cazul in care bucataria ta "sufera" de lipsa soarelui poti folosi aceasta nuanta pentru a oferi explozia de lumina de care ai nevoie. In plus, galbenul si cu monotonia nu fac casa impreuna, asa ca in bucataria ta va fi mereu veselie. Daca galbenul este prea luminos pentru tine, combina-l cu o nuanta de gri neutru sau un verde lime. 

O alta culoare care te va face sa te indragostesti imediat de bucataria ta este albastrul stralucitor, o nuanta foarte puternica, care determina fericirea si arata prospetimea. Daca aceasta este mult prea racoroasa pentru tine, o poti combina cu alb sau un albastru mai deschis. 

Tendintele vin si trec, dar negrul va ramane mereu o nuanta clasica. Nimic nu denota mai bine eleganta si rafinamentul. Prea intunecat pentru tine? Combina negrul cu gri, alb sau putin rosu. Chiar si putin portocaliu va face monotonia sa dispara. 

O nuanta racoritoare este si lime deschis. Un perete vopsit astfel va face ca bucataria ta sa para mult mai luminoasa si plina de viata. Pentru ceva cu adevarat plin de lumina combina lime cu galben sau alb.

Sursa http://www.ziare.com© 2011 Proactiv Iasi SRL