Dressinguri

Dressinguri


O camera pentru haine bine organizata

Dressing-ul casei tale!

Ce este dressingul?

Dressing-ul reprezinta o incapere destinata obiectelor vestimentare si accesoriilor! Desi inainte cu ceva timp intalneam dressing-uri doar in locuintele foarte generoase, de lux, astazi aproape majoritatea locuintelor beneficiaza de o astfel de incinta. Dulapurile tip dressing, sunt dotate cu foarte multe rafturi, suporturi pentru umerase, incaltaminte, curele si alte accesorii.

Este nevoie de dressing?

Primul lucru pe care reuseste sa il suplineasca un dressing este faptul ca inlocuieste cu mare succes sifonierele din dormitoare. In cazul in care discutam despre un apartament de bloc, dressing-ul este singura solutie care poate oferi casei mai mult spatiu. Imaginati-va cat de liber ar fi dormitorul vostru fara acel sifonier masiv, neincapator, plin de haine si accesorii pe care niciodata nu le gasiti atunci cand aveti nevoie de ele! In plus, de la atatea haine inghesuite, usile se inchid foarte greu, se strica iar intretinerea mobilierului respectiv isi face aparitia tot mai des. Astfel, puteti apela la varianta propusa de noi si de specialisti.

In al doilea rand, un dressing pastreaza mult mai bine hainele dumneavoastra. Acestea vor fi amplasate pe rafturi speciale, fiecare accesoriu si obiect vestimentar avand un loc bine stabilit  si clar. Cu alte cuvinte, atunci cand veti cauta ceva, veti gasi obiectul respectiv in locul respectiv. 

Sursa: http://condo.kudika.ro

© 2011 Proactiv Iasi SRL